Till dig som vill spika på Solna Campus!

Biblioteket på Solna Campus ska renoveras och kommer därför att stängas. Istället öppnas ett pop-up bibliotek på Retzius väg 13B (våning 3) Öppettiderna är 8.30-10.00 och 11.30-13.00.

Under pop-up bibliotekets öppettider kan du komma när som helst med din må-spikas kopia och de tre obligatoriska exemplaren och hämta spik och snöre. Du måste sedan gå till spikbrädan vid Berzelius väg 3 på bottenvåningen och spika avhandlingen. Efter att pop-up biblioteket är stängt måste du boka möte med bibliotekets personal. https://tools.kib.ki.se/en/spikning Om tidslotten redan är bokad kan du inte göra en ny bokning. Du kan då gå till spikbrädan och få spik och snöre på plats. Du kommer att få en bekräftelse på din bokning till din KI-post. När det är dags går du till spikbrädan på bottenvåningen på Berzeliuslaboratoriet, Berzelius väg 3, Solna. Ta med dig din "må-spikas" kopia och de tre obligatoriska kopiorna. KIB: s personal hjälper dig att slutföra spikprocessen.

Biblioteket i Flemingsberg är öppet som vanligt. Här kan du spika din avhandling när som helst under ordinarie öppettider.

Information gällande ansökningsblankett 9

Ansökningsblankett 9; ”Ansökan om disputation” har nyligen reviderats och är tillgänglig på webben och vi uppmanar er att använda denna version från och med nu. Det är framför allt instruktionerna som är reviderade samt justeringar i blanketten.

Du som ansöker om disputation behöver inte längre inkomma med ansökningsblanketten (blankett 9) i original (D1-D7). Det är endast ”del 1” och ”del 2” som ska mejlas in till disputation@ki.se, se vidare instruktioner i blanketten. Om du har fyllt i och skickar in en äldre version av ansökningsblanketten behöver du alltså inte inkomma med D1-D7 i original.