Kundrelationer | Din kontaktperson vid IT-avdelningen

Gruppen Kundrelationer (tidigare BRM, Business Relationship Manager) jobbar med verksamhetsrelationer och tillhör serviceenheten på IT-avdelningen. Gruppens medarbetare arbetar med att vara institutionens, forskargruppens och avdelningens kontakt med ITA vid behov och önskemål av tekniska lösningar eller tjänster.

Vad kan vi hjälpa till med?

Du är alltid välkommen att höra av dig till din kontaktperson. Vi kan hjälpa dig genom att erbjuda lösningar på dina tekniska behov eller hjälpa dig att komma i kontakt med rätt expert hos oss för att hitta bästa möjliga lösning.

Vi vill gärna diskutera vad din verksamhet behöver och önskar för att bidra till att IT-avdelningen erbjuder de tjänster som behövs, på ett standardiserat och väldefinierat sätt. Om vi inte kan leverera den lösning eller tjänst som efterfrågas, så ser vi över möjligheten till framtida lösningar. Vi ansvarar även för att se till att dina beställda tjänster levereras enligt önskemål och inom avtalad tid.

Vi informerar via möten med olika målgrupper, informationsträffar och nyhetsbrev

Alla institutioner har en utsedd kontaktperson, som har regelbundna möten med administrativ chef på institutionen där kontaktpersonen informerar om kommande förändringar, störningar i IT-miljön och om nya tjänster från ITA.

Vi håller i informationsträffar vid till exempel lansering av nya tjänster eller mer omfattande stora förändringar som påverkar medarbetare.

Nedan finns en översikt över de kanaler vi använder i kommunikationen med dig på institutionerna och UF/UL. Du hittar också vårt nyhetsbrev som skickas till administrativa chefer 4 gånger per år.

Kontaktuppgifter till oss kundansvariga i gruppen.

Ansvarig för Institutionsgrupp Solna | MTC, MBB, FyFa, Neuro, CMB, IMM, MEB, UF, MHK, UL, KIB, och KM

Ulf Lignelid

Verksamhetsutvecklare

Ansvarig för Institutionsgrupp Syd | NVS, BioNut, Dentmed, KI SÖS, LABMED, MedH, CLINTEC och UoL

John Mårtensson

Systemförvaltare

Ansvarig för Institutionsgrupp Nord | LIME, KI DS, MMK, MedS, KBH, OnkPat, CNS, GPH, MWLC och externa företag

Christian Garheden

Verksamhetsutvecklare

Gruppmedlemmar

Alex Gatica

Systemförvaltare

Daniel Ståhl

Kommunikatör

Vi jobbar med ett antal lösningar för att förenkla för er som kommer att lanseras under året. Läs mer på sidan med pågående projekt vid IT-avdelningen.

Kommunikationsöversikt Kundrelationer