För nyanställda på CNS

Välkommen till Institutionen för klinisk neurovetenskap, vi hoppas att du kommer att få en mycket givande tid hos oss! Här hittar du information kring din introduktion till CNS, de obligatoriska utbildningarna för dig som nyanställd samt information som endast rör anställda vid CNS.

Obligatorisk introduktion

Som nyanställd kommer du tillsammans med din chef eller den som utsetts till introduktionsansvarig gå igenom den obligatoriska introduktionen för samtliga nyanställda vid vår institution. Du hittar mallen för den allmänna introduktionen i den första länken nedan. Ska du arbeta i labb-miljö eller med försöksdjur finns ytterligare delar som måste gås igenom, mall för dessa hittar du i följande två länkar.

Tilläggsinformation för anställda vid CNS

På Karolinska Institutets centrala webbsida Din anställning hittar du samlad information som kan vara viktig för dig. Vissa av de centrala webbsidorna har tilläggsinformation för anställda vid CNS som du kan ta del av om du loggar in med ditt KI ID. Informationen finner du längst ned på sidan. Vi har samlat dessa sidor nedan för att du enkelt ska kunna ta del av informationen som rör just dig.

EJ
Innehållsgranskare:
Ann Hagerborn
2023-09-28