Våra klasser

Här är våra klasser!

MovNat inspirerad klass

Rör dig och bli stark genom naturliga rörelser. Dynamiska praktiska rörelser som att balansera, hänga, sitta på huk, hoppa, krypa och lyfta. Varje klass kommer att ha en uppvärmning, färdighetsträning och kombination med olika rörelser som kommer att göras krets för tid.  

Träningsklass med dans

Boosta ditt humör och hjärta med denna roliga dansworkoutklass. Lämplig för alla nivåer. Denna klass består av enkel koreografi i en serie aeroba dansrörelser för att få igång din kropp.  Våra klasser erbjuder en avslappnad miljö där du kan lära dig några nya rörelser och ha kul!

Funktionell yoga

Denna yogaklass fokuserar på grundläggande ställningar och tekniker. Du kommer att öva balans, rörelseomfång (ROM), styrka och koordination samt kropps- och andningsmedvetenhet.  

Vinyasa flöde

Vinyasa yoga är en snabb och fritt flödande yoga session. Varje klass kommer att fokusera på ett specifikt kroppsområde för att träna vår styrka och flexibilitet (eller båda!) men förvänta dig att träna hela kroppen.  

Step upp

Step up aerobics klass med en step box för att introducera en annan dimension i din aerobics! Koreografi till musik, 25-30 minuters aerobisk träning följt av 5 min gummibandsträning för överkroppen och 5 min core, avslutat med lite stretching. Roligt och lämpligt för alla nivåer.

Cirkelträning

Cirkelträningsklass med funktionella kroppsviktsövningar. Stationsbaserad intervallträning för hela kroppen. Ett utmärkt sätt att förbättra den kardiovaskulära konditionen och muskelstyrkans uthållighet. 

Lär dig tyngdlyftning

Kom och lär dig de grundläggande rörelserna och principerna för styrketräning! Teknik, rörlighet, koordination, kraft, styrka. Bli starkare genom att träna grundläggande övningar med främst en skivstång tillsammans med kompletterande utrustning.

Bokningsbara klasser på plats

Våra tränare finns tillgängliga om du har några frågor om övningar eller vill ha personlig träning. Tränarna hjälper dig mer än gärna med din träning.

Contemporary

Målet med klassen är att utveckla förmågan att använda dans som en form av fysisk träning och mindfulnessträning i kombination med musik. Varje klass kommer att innehålla en stretchsekvens samt en kort koreografi. Rörelserna kommer från olika genrer som jazz, balett, modern och floor work. 

AW
Innehållsgranskare:
2024-03-26