Pedagogiska nätverket i Teams

Vill du ha tips, dela med dig av dina erfarenheter och höra hur andra upplevt knivigheter i sin undervisning? Dela och lär, diskutera och samarbeta i det pedagogiska nätverket i Teams.

I teamet ”Pedagogiskt nätverk” kan du lyfta utmaningar och frågor, hitta nya kontakter och få tips och inspiration av andra. Teamet är startat av Enheten för Undervisning och lärande (UoL) men är öppet att användas av dig involverad i undervisning på KI.

Vem kan använda teamet? 

Pedagogiska nätverket i Teams är avsett för dig som har ett pedagogiskt uppdrag på KI. På grund av tekniska restriktioner finns teamet endast tillgängligt för personer med KI-id. Diskussionen är tillgänglig endast för inloggade användare.

Språk

Du kan göra inlägg på både svenska och engelska.

Det finns en bra översättningstjänst inbyggd i Teams: klicka på ··· symbolen på meddelandet du vill översätta och klicka sedan på Översätta.

Hur hittar jag Teams-appen?

Om du inte redan har Teams i Office kan du logga in via länken på sidan Office 365 för medarbetare. När du har loggat in kan du se Teams-ikonen bland de andra Office 365-tjänsterna. Har du redan Teams installerat på din dator eller mobil kan du gå direkt till nästa steg "Hur registrera sig....".

Hur Teams visas i Office 365 menyn.

Hur går jag med i teamet?

Skicka ett mejl till denna adress.

Vad är Teams och hur använder jag det?

Teams är en del av Microsofts Office 365 och kan användas som en yta för asynkron diskussion och samarbete. Inom ett team i Teams kan man ha flera kanaler för diskussioner kring olika ämnen.

Alla som jobbar eller studerar på KI har tillgång till Teams, läs mer på sidan om Microsoft Teams.