ST (OFR)

OFR, Offentliganställdas Förhandlingsråd, består av flera fackförbund som tillsammans förhandlar gentemot Arbetsgivaren. På Karolinska Institutet är det Fackförbundet ST, som största förbund inom OFR, som då representerar alla medlemmar från samtliga fackförbund som ingår i OFR.

Hur långt kan vi gå tillsammans?

Stegutmaning för Karolinska Institutets ST medlemmar

Stegutmaning för Karolinska Institutets ST medlemmar

Vi fortsätter med stegutmaningen.

 

När många av oss jobbar hemifrån i dessa tider så är det lätt att vardagsmotionen blir lidande eftersom vi inte promenerar eller cyklar till jobbet och även de vanliga inplanerade aktiviteterna kanske har fått stryka på foten. Detta är givetvis inte bra i det långa loppet, varken för arbetstagare eller arbetsgivare.

Fackförbundet ST vill gärna att du rör på dig även om du tillbringar hela dagarna hemma. Ta en lunchpromenad, cykla till affären eller ägna dej åt någon annan aktivitet.

 

För att inspirera och peppa lite så tänkte vi erbjuda dej en liten utmaning i form av en aktivitet. Vi vill att du skriver ner hur många steg du tar på dagarna och sedan rapporterar in det. Du utmanar endast dig själv eftersom ingen annan kommer att få reda på dina resultat. 

Självklart så finns det några morötter i detta också:

  • Vi lottar ut lite priser. Vi drar en slumpmässig vinnare varje vecka och skickar ett pris till vinnaren.
  • Veckovinstchansen ökar för varje vecka du är med eftersom vi är för lata för att sortera bort föregående veckors aktiviteter. Så var med så mycket du kan.
  • Förhoppningsvis kommer du att göra det till en vana att röra på dig även när du jobbar hemma och på så sätt må lite bättre.

Frågor? Maila Christina.Hammarstedt@ki.se så ska jag försöka svara.

 

Må gott och ta hand om dej!

Organisationstillhörighet

Har du börjat jobba på KI och är ST-medlem sedan tidigare? Glöm inte att byta organisation på mina sidor på ST.org.

Ifall du inte får information från ST-sektionen, dubbelkolla gärna organisationstillhörighet på mina sidor på ST.org.