Support: registrering och rapportering av kliniska studier och kliniska prövningar

Compliance & Data Office (CDO) erbjuder stöd till forskare angående deras registrering och resultatrapportering av kliniska studier och kliniska prövningar i olika prövningsregister. Stöd kan ges via mail eller Teams-möten.

Generella frågor

Compliance & Data Office (CDO) vid Karolinska Institutet erbjuder stöd och resurser för forskare för att effektivt registrera, uppdatera och rapportera resultat för kliniska läkemedelsprövningar och kliniska studier i prövningsregistren CTIS och ClinicalTrials.gov, samt rapportera resultat i EudraCT.

För generella frågor angående att skapa ett nytt användarkonto, registrering, uppdateringar och resultatrapportering, kontakta CDO på: compliance@ki.se.

Se gärna vår FAQ där det finns svar på vanligt förekommande frågor.

Onlinesupport

CDO erbjuder även en timmes online-session via Teams för att hjälpa forskare med att registrera sin studie och rapportera resultat i CTIS och ClinicalTrials.gov, samt rapportera resultat i EudraCT. Under denna session kan vi dela skärm och gå igenom registreringen/resultatrapporteringen mer i detalj. Detta alternativ är att föredra om du som forskare vill att vi går igenom specifika delar i prövningsregistret mer grundligt eller behöver mer stöd för att komma i gång med registreringen/resultatrapporteringen.

Forskare som vill boka en online-session kan göra detta på: Boka onlinesupport.

SP
Innehållsgranskare:
Elin Eneberg Kecik
2023-12-20