Kontakt och support för KI RIMS

Har du frågor om KI RIMS kontaktar du universitetsbiblioteket, KIB. Det finns flera instruktioner om hur du hanterar och redigerar din information i KI RIMS, börja gärna med att kika i dem.

Dekorativ bild på en kvinna som har support

Har du frågor om KI RIMS är du välkommen att kontakta universitetsbiblioteket som tar hand om alla inkommande ärenden. 

Har du funderingar om hur du hanterar och redigerar din information i KI RIMS rekommenderar vi att du börjar med att kika i instruktionerna

Upptäcker du att något är fel med datat på till exempel dina publikationer eller om du har fått dubbla poster importerade av en publikation så får du gärna använda vårt formulär för att anmäla fel i systemet. 

Universitetsbiblioteket KIB

Föreläsningar och workshoppar 

Vi håller löpande workshoppar om hur du använder KI RIMS med fokus på olika delar i systemet. Det här är bra tillfällen att få lite bättre koll på systemet och få möjlighet att ställa frågor. För dig som vill få en mer grundläggande förståelse för systemet har vi har spelat in en introduktionsfilm.

Fler utbildningstillfällen och workshoppar ges efterhand. Håll utkik i KI-kalendern!  

Intresserad av en introduktion till KI RIMS för din grupp? 

Är du ansvarig för en institution/avdelning/grupp och vill att vi kommer och berättar om KI RIMS - hör av dig till kib@ki.se så försöker vi ordna ett tillfälle. 

Vid ett sådant tillfälle kan vi utgå från era frågeställningar och prata om hur KI RIMS kan göra nytta för er.

För mer konkreta utbildningstillfällen hänvisar vi i nuläget till våra inplanerade workshoppar för forskare och doktorander. 

KI RIMS-panelen 

Vill du vara med och påverka arbetet med KI RIMS? Gå med i KI RIMS-panelen! Syftet med panelen är att samla intressenter och användare för samarbete, dialog och gemensam utveckling av KI RIMS. 

Johanna Säll
2024-06-11