Resor och utlägg vid institutionen för global folkhälsa

Här hittar du information om hur du går tillväga vid resor i tjänsten och utlägg och kontakt för dig som arbetar vid institutionen för global folkhälsa.

Resa i tjänsten

En tjänsteresa är en resa som du gör i arbetet. Det ska planeras i samråd mellan dig och din chef. Alla tjänsteresor ska bokas med KI:s avtalsresebyrå BCD Travel.

Kom ihåg att:

• Tänk på miljöaspekterna när du väljer färdmedel. Vid resor under 50 mil, använd tåg före flyg. Vid resa till Göteborg ska du alltid åka tåg. Använd kollektivtrafiken i första hand. Boka alltid resan i ekonomiklass.
  • En reseräkning ska registreras så snart som möjligt efter att resan är avslutad, senast tre månader efter resan är avslutad.

Utlägg

I enlighet med KI:s policy ersätts endast originalkvitton som är inte är äldre än 3 månader.

Deadline varje månad den 5:e. Då ska kompletta signerade underlag vara oss tillhanda för att hinna med innevarande månads lönekörning.

Kontakt vid institutionen

Pia Persson