Skip to main content

Arrangera konferenser och evenemang

Ska du arrangera en kongress eller en konferens, ett seminarium eller en workshop - eller något annat evenemang? Då kan du vända dig till Akademikonferens, KI:s professionella kongressarrangör, som hjälper dig med allt från planering till genomförande. Här finns information om det stöd Akademikonferens kan ge och tips på hur du kan förbereda dig.

Ansöka om värdskap för vetenskaplig konferens

Ska du ansöka om värdskap för en vetenskaplig kongress eller konferens i konkurrens med andra forskare och destinationer? Akademikonferens hjälper dig kostnadsfritt i ansökningsprocessen och tar fram en så kallad BID anbud/ansökan. Vill du ta fram BID själv, men önskar ett inbjudnings-/rekommendationsbrev från rektor, måste du kontakta Akademikonferens.

Specialister för akademiskt konferensstöd

Akademikonferens har över 30 års erfarenhet och är specialister på vetenskapliga möten. Som forskare får du det stöd och den service som behövs för en professionellt genomförd konferens. Du kan också välja att få stöd i delar av planerings- och genomförandeprocessen. Läs mer om Akademikonferens och vilka tjänster vi erbjuder på www.akademikonferens.se

Tips och råd

För att du ska få bästa stöd har vi samlat tips om vad du ska tänka på innan du tar kontakt med oss.

Tips och råd inför konferensen

Kontakta oss gärna tidigt i processen för bästa stöd och resultat.

Kontakta oss

E-post: akademikonferens@ki.se
Telefon: 08-524 833 00
Besöksadress: KI, Biomedicum, Solnavägen 9, 171 65 Solna