Registrera dig till Utbildningskongressen 2024

Välkommen att registrera dig till KI:s Utbildningskongress 2-3 oktober 2024! Använd anmälningslänkarna nedan utifrån vilken grupp du tillhör.

Om kongressen

Utbildningskongressen arrangeras på plats på Karolinska Institutets campus i Solna, utan streamade inslag. Dag två finns dock ett halvdagsspår för dig inom verksamhetsintegrerat lärande ("Bedömning och återkoppling i klinik"), där du kan välja att medverka på plats i Solna eller digitalt. Du kan läsa mer om programmet här.

Anmälan till tvådagarsevent (Campus Solna)

Genom att anmäla dig till huvudeventet får du tillgång till hela programmet både den 2 och 3 oktober 2024.

Anställd vid KI, Region Stockholm, hos privata vårdgivare med vårdavtal med Region Stockholm eller i kommuner med samverkansavtal med KI

Anställda vid SU eller KTH (Stockholm trio)

För dig som medarbetare vid SU eller KTH finns tio reserverade platser där du kan registrera dig till kongressen utan kostnad. Först till kvarn gäller. 

Övriga deltagare

Anmälan till "Bedömning och återkoppling i klinik"

Observera att länkarna nedan endast är anmälan till spåret "Bedömning och återkoppling i klinik" (eftermiddag 3 oktober). Det vänder sig till dig som är anställd vid KI, Region Stockholm eller privata vårdgivare med vårdavtal.

Detaljer

Närmare inpå eventet kommer vi att kontakta dig kring vilka delar av kongressen som du kommer att besöka. Detta gör vi för att optimera användandet av lokaler samt för att minimera matsvinn.

AM
Innehållsgranskare:
Karen Gustafsson
2024-07-02