Bites of Learning - webbinarier inom pedagogik

Bites of Learning är en serie webbinarier arrangerade av Undervisning och Lärande (UoL), riktade till pedagoger på KI. Här samlar vi presentationer och material om en rad pedagogiska ämnen, allt från teoretiska till praktiska tips.

Kommande webbinarier

Datumen för höstterminen Bites of Learning kommer att uppdateras i augusti 2024.

Du kan också se kommande Bites of Learning-webbinarier allt eftersom de planeras in i KI:s kalender, till exempel via Kurser och webbinarier inom undervisning och lärande

Vad är Bites of Learning?

Bites of Learning är en serie av lunchwebbinarier där du  får diskutera olika lärandemetoder och forskning inom utbildning och dess tillämpningar. 

  • Ett regelbundet forum som främjar pedagogiska diskussioner och ger deltagarna en möjlighet att ställa frågor och dela utmaningar kring olika teman.
  • Ett tillfälle för KIs pedagogiska personell att dela deras erfarenheter och kunskap samt ta inspiration från litteratur, forskning och externa perspektiv.
  • Att ge deltagarna möjlighet att nätverka och bygga professional relationer.

Upplägg

Varje tillfälle har ett aktuellt tema och upplägget är först en kort presentation följt av diskussion. Diskussionen kan ta olika former, som en paneldebatt eller en dialog bland deltagarna samt reflektera över tillämpning i den egna kontext. 

Vill du bidra?

Skulle du vilja hålla en Bites of Learning-session, för att dela med dig av dina idéer, tankar eller resultat? Kontakta oss gärna genom att mejla karen.gustafsson@ki.se.

Kontaktpersoner på Undervisning och lärande

Profile image

Amani Eltayb

Educational Developer
+46852487811
Profile image

Andrew Maunder

IKT-Pedagog