Din introduktion på KI
Vi vill ge dig som ny medarbetare en gedigen verksamhets- och individanpassad introduktion. Syftet är att du ska lära känna organisationen, dess kontext, din arbetsplats och givetvis dina kollegor.
Steg 1: Digital introduktion
Strax efter att du signerat ditt anställningsbevis eller fått stipendium får du en digital välkomsthälsning skickat till din privata mail. Den innehåller en välkomsthälsning från rektor och din prefekt. Du får också träffa några av dina blivande kollegor och information om vart du kan läsa mer om din nya arbetsplats.
Under din första arbetsvecka på KI får du ett digitalt introduktionspaket skickat till din arbetsmail. Syftet med paketet är att du ska lära känna Karolinska Institutet och få veta vad vi gör för att skapa en trivsam arbetsplats.
Steg 2: Introduktion på din institution
Nästa steg är en fördjupad introduktion på din institution. Här får du reda på mer om din avdelning, och framför allt, lära känna dina nya kollegor och chefer!
Om din institution har ett sista steg i digitala introduktionen hittar du ditt institutionsnamn längst ner på denna sida.
Länkar till KI:s institutioner kommer att uppdateras löpande.
Steg 3: Universitetsgemensam introduktionsdag
En gång per termin hälsas alla nya medarbetare välkomna under en introduktionsdag.
Syftet är att ge dig ytterligare kunskap och förståelse för Karolinska Institutet som organisation och arbetsplats men även att du ska få träffa och nätverka med andra nyanställda.
Steg 4: Webbutbildningar
För att hjälpa dig att lära känna KI har vi också tagit fram webbutbildningar. Då olika arbetsuppgifter och institutioner på KI kräver olika kompetenser är det bra att du och din närmsta chef kommer överens om vilka utbildningar du bör gå. Webbutbildningarna kan du genomföra när det passar dig.
Mer information för inloggade medarbetare
Det finns mer information för dig som arbetar i följande grupper
- H9.Klinisk vetenskap, intervention och teknik
- K8.Klinisk neurovetenskap
- K9.Global folkhälsa
- OF.Odontologi
- OV.Universitetstandvården