lotte_brandt.png

Internkonsult vid kommunikationsavdelningen, med uppdrag som kommunikatör för institutionen för neurovetenskap samt för Aging Research Center (ARC).

Charlotte Brandt

Kommunikatör

Internkonsult vid kommunikationsavdelningen, med uppdrag som kommunikatör för institutionen för neurovetenskap samt för Aging Research Center (ARC).

Om mig

Jag är internkonsult och jobbar som kommunikatör och huvudredaktör vid institutionen för neurovetenskap samt för Aging Research Center (ARC), en sektion vid institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS).

Min huvudsakliga arbetsuppgift är att ge strategisk och operativt kommunikationsstöd till ledningen, forskargruppsledare/enhetschefer och administrationen. Som ansvarig huvudredaktör har jag det övergripande ansvaret för institutionernas webbplatser och startsidor.

Jag hjälper till att utveckla nya eller existerande webbsidor, planerar kommunikationen och kommunicerar budskap i de rätta kanalerna både internt och externt. Jag ansvarar även för att annonsera institutionernas kalender på ki.se, halvtidskontroller, disputationer, föreläsningar eller andra evenemang. Jag bistår med korrekturläsning, översättningar, affischer och annat grafiskt material.

Jag har tidigare jobbat som assistent och webbadministratör, oftast i en internationell miljö, bl. a. inom den ideella sektorn, näringslivet och även inom forskning-och utbildningsområdet.

Utbildning

Bachelor of Fine Arts - Parsons School of Design, Paris, France. Konstutbildning med inriktning måleri, illustration och media

Övriga kurser:

  • Filma med mobilen, Sveriges Kommunikatörer
  • InDesign CC Grundkurs, Roda Utbildning, Stockholm
  • Grundkurs i Wordpress, tvådagars intensivkurs på Venter Datautbildning, Stockholm
  • Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, kvällskurs 7 tillfällen på Medborgarskolan, Stockholm
  • Digitala Bilder i Praktiken, tvådagarskurs på Företagsuniversitetet, Stockholm
Loading bibliometrics...