Om mig

Jag har ett förflutet som journalist på Sydsvenskan, Affärsvärlden, och SvT. Jag har en M.Sc i nationalekonom från London School of Economics och en M.Sc i psykologi från Karolinska Institutet. Jag har jobbat som projektledare för Ingenjörsvetenskaps Akademien innan jag började på KI. Där jobbade jag framförallt med tillväxtföretag och vad som får organisationer att fungera optimalt.

Forskningsbeskrivning

Min forskning handlar om ledarskap och medarbetarskap. Jag jobbar med aktionsforskning som hittills främst har handlat om ledarskapsutveckling i akademiska miljöer, men även om medarbetarskap. Jag infår i en forskargrupp, i samarbete med Försvarshögskolan, som studerar utfallen av ledarutbildningarna UL och UGL.

 

 

Pedagogiska meriter

Jag har i tre terminer varit handledare för kursen Grundläggande Högskolepedagogik på distans på KI. Nu hoppar jag in i undervisningen på LIMEs kurser LOU1 och LOU2. Jag har undervisat på Handelshögskolan i grundläggande nationalekonomi och under många timmar stått i skidbacken för Friluftsfrämjandets skidskolor.

Utbildning

Journalisthögskolan, Göteborg. B.A eq. University of Michigan Ann Arbor, MSc Econ London School of Economics, Psykologutbildningen Karolinska Inst.

Akademiska priser och utmärkelser

Rotary Foundation for Undergraduate studies. Tekn Dr Marcus Wallenbergs stipendium för internationellt industriellt företagande

Loading bibliometrics...