Skip to main content
Photo: Eric Cronberg.
Internkonsult med uppdrag som kommunikatör för IT-avdelningen, institutionen för medicinsk biokemi och biofysik samt universitetstandvården.

Tabea Kemna

Kommunikatör

Internkonsult med uppdrag som kommunikatör för IT-avdelningen, institutionen för medicinsk biokemi och biofysik samt universitetstandvården.

Om mig

Jag är internkonsult och kommunikatör i KI:s kommunikatörspool. Kontakta mig om du behöver hjälp med att planera din kommunikation, till exempel på webben, nyhetsbrev eller i andra kanaler och jobbar på IT-avdelningen, institutionen för medicinsk biokemi och biofysik eller universitetstandvården.

Min aktuella uppdrag:

  • IT-avdelningen på universitetsförvaltningen. På plats i administrationshuset, campus Solna, på måndagar varje vecka och torsdagar jämna veckor.
  • Institutionen för medicinsk biokemi och biofysik, MBB. På plats på institutionen på tisdagar vid institutionens aministration, Biomedicum kvarter A03.
  • Universitetstandvården. På plats vid administrationen i smalhuset, campus Flemingsberg, torsdagar ojämna veckor.

Dessutom samordnar jag nätverket för huvudredaktörer på institutionerna. Vi träffas cirka fyra gånger per termin för erfarenhetsutbyte och kompetensuteveckling.

Om du vill anlita en konsult i kommunikatörspoolen för hjälp med kommunikation vid en institution eller ett AU-projekt (administrativt utvecklingsprojekt), skicka en förfrågan till oss.

Utbildning

  • MA Medier och Kommunikation, JMK, Stockholms Universitet
  • BA Medier och Kommunikation, Universitet Passau, Tyskland
Loading bibliometrics...