Om mig

Jag arbetar som kommunikatör i enheten för kommunikationssamordning och varumärke. Med fokus på ett projekt kring KI:s varumärke samt ger kommunikationsstöd i olika uppdrag. Koordinerar KI:s deltagande i evenemang såsom Nobel Calling Stockholm.

Tidigare roller vid kommunikationsavdelningen:

  • Nyhetsredaktör med ansvar för nyhetsvärdering, samordning av innehåll i KI-centrala kommunikationskanaler, webbpublicering, textproduktion och utlägg på externa frilansskribenter, fotografer och översättare. Gav även webbredaktörer och kommunikatörer i verksamheten rådgivning, utbildning och praktisk support.    
  • Projektledare för invigningarna av Neo, Biomedicum och ANA Futura under 2018 och 2019, i ett särskilt resurssatt projekt.

Jag har en bakgrund som kommunikatör vid institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (20% 2017-2018), samordnare inom kommunikation vid Aging Research Center, Karolinska Institutet/Stockholms universitet (2013-2018) och koordinator av vetenskapliga program till medicinska kongresser på Congrex Sweden AB (2007-2013).

Utbildning

Filosofie kandidatexamen inom media- och kommunikationsvetenskap från Information- och PR programmet vid Mittuniversitetet, Sundsvall (2005).

Övrig utbildning innefattar högskoleexamen i Statsvetenskap, Psykologi A, Socialpsykologi, Organisation och kommunikation, Juridisk översiktskurs och Skrivande i yrkeslivet.

Loading bibliometrics...