Felicia Lindberg

Felicia Lindberg

Journalist

Jag arbetar som redaktör för forskningsnyheter. Det innebär bland annat att jag skriver och redigerar nyhetstexter om nya forskningsresultat och samordnar pressutskick.

Om mig

Jag är redaktör för forskningsnyheter vid enheten för press och redaktionellt innehåll på kommunikationsavdelningen. Jag har arbetat på Karolinska Institutet sedan 2017 och var innan dess verksam som vetenskapsjournalist.

Kontakta mig om du har frågor som rör kommunikation om vetenskapliga artiklar och doktorsavhandlingar eller om du har frågor som rör KI:s samarbete med den internationella nyhetssajten The Conversation.

Information till forskare om riktlinjer och rutiner för nyheter och pressmeddelanden om vetenskapliga publikationer finns på medarbetarportalen. Rena mediefrågor hänvisas till KI:s presstjänst. För övriga frågor till kommunikationsavdelningen, se sidorna om kommunikationsstöd på medarbetarportalen. 

Skicka gärna nyhetstips om kommande vetenskapliga publikationer till pressinfo@ki.se eller fyll i vårt formulär på medarbetarportalen.

Utbildning

MSc Biomedicin, Karolinska Institutet

MSc Nutrition, Stockholms universitet

Kurser i bland annat vetenskapskommunikation, svenska, formgivning, videoredigering och digitala/sociala medier