Om Campus Online

Våra onlineklasser hittar du på vår första sida men också i bokningssystemet: Campus Online.

Friskvården erbjuder live-streamade klasser varje vecka. Klasserna är gratis för studenter och anställda att delta på. Du hittar klasserna i vårt bokningssystem under webbplatsen Campus Online.

Det finns två sätt att komma åt klasserna:

Boka klassen genom vårt bokningssystem (rekommenderas).

  • Du får uppdateringar om ändringar i schemat till din mejl.
  • Du får en påminnelse 24 timmar innan klassen börjar.
  • Du kan importera den till din kalender.
  • 30 min innan klassen börjar kommer du få en klasslänk till per mejl. Använd klasslänken för att få närvaro och delta.
  • Det går också 10 minuter innan att delta genom "visa video" knappen i klassbeskrivningen. 

Gå med via snabblänken på vår hemsida.

Här följer en kort beskrivning av våra klasser.

Funktionell yoga

Denna klass fokuserar på grundläggande positioner och tekniker. Du kommer att träna balans, rörelseomfång (ROM), styrka och koordination samt kropps- och andningsmedvetenhet. Välj att göra 30 eller 60 minuter. Lämplig för alla nivåer. Instruktör Marian Papp

The Groove - streaming

Groove är den enklaste dansklassen i världen med kärnbudskapet United-Unique. Kom som du är och vara med på en helkroppsträning med dans, mindfulness, kreativitet och glädje. Ingen tidigare erfarenhet behövs.

Instruktör: Ina Schuppe-Koistinen Helena Hansson

FYS 30

Cirkelträning (HIIT) med funktionella kroppsviktövningar. Klassen består av en uppvärmning, 3 omgångar intervallträning och en kort nedvarvning. Lämplig för alla nivåer

Instruktör: Jasper Van Heuverswyn

Aktiv paus

Ta en paus från jobbet med denna 10 minuters aktiva paus som alla kan göra. Ingen utrustning krävs. Vi kommer att vara tillgängliga 10 min före och 10 min efter klass för dem som vill prata och chatta. 

Instruktör: Elisabeth Svanfeldt & Anders Wiberg

Mindfulness drop in

Ta erbjudandet att pausa på dagen och starta om dig själv med lite mindfulness-övningar, gå ut från att göra och bli till; ansluta till det som händer just nu; precis som det är. Under sessionen kommer det att finnas en blandning meditation i rörelse och i stillhet. Checka in 15 minuter före klassen och/eller stanna i ytterligare 15 minuter efteråt, om du vill prata och chatta med läraren och andra utövare.

Instruktör: Gunilla Lönnberg