Skip to main content

Kompetensutbyte mellan myndigheter

KI vill stimulera till ökad rörlighet och samverkan med andra myndigheter. Från 2019 har vi inlett ett nytt samarbete med Rörlighet i staten (RIS).

Rörlighet i staten är ett gränsöverskridande myndighetssamarbete vars syfte är att erbjuda större utvecklings- och karriärmöjligheter för statligt anställda. Det är 15 myndigheter som deltar i Rörlighet i staten.

Med visionen att göra staten till Sveriges bästa arbetsplats underlättar samarbetet din kompetensutveckling genom att göra det lättare för dig att delta i olika utvecklande aktiviteter. Rörlighet i staten erbjuder bland annat: Mentorskap- och ledarskapsprogram, professionella nätverk, spännande seminarier och möjlighet att på kort eller lång sikt arbeta på en annan myndighet. Rörligheten gäller all personal på KI men främst inriktad mot teknisk/administrativ personal.

RIS på LinkedIn

På Rörlighet i statens LinkedIn-sida hittar ni löpande information och nyheter om aktiviteter, aktuella tjänster samt uppdrag eller ansökningsomgångar till ett program eller nätverk.

Hillevi Nordqvist

Ledarskapsspecialist
08-524 866 37
UF Universitetsförvaltningen